Главният архитект на Пловдив Димитър Ахрянов обеща наскоро,  че общината

...
Главният архитект на Пловдив Димитър Ахрянов обеща наскоро,  че общината
Коментари Харесай

Чудо! Община Пловдив ни кани на заседание на ЕСУТ. Ще се обс...

Главният проектант на Пловдив Димитър Ахрянов даде обещание неотдавна,  че общината ще обезпечи по-голяма гласност на съвещанията на Експертния съвет по устройство на територията /ЕСУТ/ и това към този момент е реалност. С публично известие до медиите от администрацията ни осведомят, че на  31 август 2022 г./сряда/ от 10 ч. в залата на ЕСУТ на 12 етаж в постройката на пл. „ Централен “ 1 (бившия Партиен дом) ще се организира съвещание на съвета. На него ще се разисква окончателният вид за промените в Общия организационен проект на Пловдив. Важният документ дефинира разпоредбите и параметрите на застрояване в обособените региони и квартали на града, развиването на зелената система, транспортно-комуникационниите връзки и други Съобщението е качено и на уеб страницата на общината с линк   www.plovdiv.bg/90315/.  

Дълго време против администрацията имаше обвинявания, че съвещанията на ЕСУТ се организират на мрачно, а съветът се държи като масонска ложа, обслужваща строителната колегия, без да пази публичния интерес.

Официалното известие за значимото съвещание на ЕСУТ е удостоверение, че обещаното този път е изпълнено и всички заинтригувани ще могат да вземат участие в разискването на окончателния вид за изменение на Общ устройствен план.   
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР